KT Takmičenja

TESLA Memorial HF CW 2014

Konačni rezultati

04.12.2014 su objavljeni zvanični rezultati KT takmičenja na 80m TESLA Memorial HF CW za 2014.g. U ovom takmičenju aktivno učešće je uzelo i nekoliko stanica našeg kluba. Najzapaženije rezultate su ostvarile stanice YT0T kao i YU1ANO osvojivši 2 i 3 mesto u svetskom plasmanu u kategoriji "MO SINGLE TX". Obzirom da je ovo bilo prvo takmičenje koje bi trebalo da preraste u tradicionalno takmičenje koje će se održavati svake godine, ovi rezultati su značajni jer je ipak učestvovao zavidan broj stanica sa 3 kontinenta. Pozivaju se i ostali članovi našeg kluba da uzmu učešće u ovom takmičenju 2015.g. kako bi se takmičenje popularizovalo i privuklo što veći broj takmičara.
Detaljne informacije kao i rezultate možete pogledati na sajtu takmičenja http://www.radiosport.org.rs/HFTeslaMemorial/.
Na stranici sa svetskim konačnim rezultatima klikom na pdf ikonu pored svog znaka, može se preuzeti i diploma sa naznačenim osvojenim mestom.
Inače članovi našeg kluba Zvonko Colja YT1WA i Siniša Radulović YU1RA su menadžeri ovog takmičenja imenovani od strane IO SRS